Jobben ble utført på Mittanbud

Montering av lister og annet snekkerarbeid

Vi har anskaffet furulister til 3 små rom (av 4 m2), og en stue (12 m2). De små rommene har gulvlister, stuen har ikke, og må monteres. Montering langs gulv og skråtak med drager i midten av ett av de små og det store rommet. Vi har samtidig ett rom på ca 9 m2 som ønsker innredning av skråtak. Skråtak ønskes furu-panel, og vi kan evt kjøpe inn materialet, her er vi fleksibel. Det kan være aktuelt med følgende øvrig snekkerarbeid, dersom du kan ta på deg disse. Dette kan avtales ytterliger i tillegg, eller etter evt befaring; -Justering av skjevhet i gulv (minst en halvmeter klaring til bakke på det laveste og åpent inn under gulvet for arbeidet). Hytte står på pæler. -Full innredning (parkett, vegg/takpanel og lister, montering av elektrisk) av et inngangsrom (kanskje 6m2) med liten hems/lagringsplass (ca 2m2) i anneks langs taket. -Innredning av tak i soverom (9 m2). -Montering/tilpasning av skiferfliser på pipe + skjermingsvegg. Stein er innkjøpt. Vi avventer et godt tilbud, og tar gjerne imot råd for de øvrige oppdragene Dette er på en hytte, med brøytet vei til døra og innlagt strøm.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 13. des 2020, under kategorien Snekker, Entreprenører og Pipe/Skorsteinog ble utført av FLEXI BYGG TRØNDELAG V/PETTER BROEN i Midtre Gauldal

Website logo

Kunden valgte FLEXI BYGG TRØNDELAG V/PETTER BROEN for å utføre jobben

FLEXI BYGG TRØNDELAG V/PETTER BROEN har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste