Jobben ble utført på Mittanbud

Rehabilitering av gammel pipe

I perioder med mye regn så lekker det inn vann rundt pipen. Det virker til at jeg trenger noe å tette rundt denne (waka flex?). Har kun tilgang til pipen med lift fra gaten. Har ikke fått svar fra nabo om mulighet til å parkere lift i deres gårdsrom. Har ca 1.7m i bredden i eget gårdsrom for lift hvis de finne i så små bredder. Det må evt bli stillas? Meget gammelt tak, mulig det er asbest. Tror ikke det tåler å bli trødd på. Regulert trehus bebyggelse. Løsningene må være godkjent innen gitte reguleringer.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 13. des 2020, under kategorien Pipe/Skorstein og Blikkenslagerog ble utført av Myklebust Blikkfang i Stavanger

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Myklebust Blikkfang for å utføre jobben

Myklebust Blikkfang har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Rehabilitering av gammel pipe

Jobben var veldig kjapt gjennomført. God kommunikasjon og fleksibel da jobben ble utført i romjulen. Eneste som var litt kjedelig var at liften ble stående på nabo tomten da ingen kom og hentet den. Dette medførte i klage fra naboen, da liften stod på naboens eiendom utenfor avtalt tid. I slike tilfeller så er det bedriften som gjennomfører arbeidet som må ordne opp, i dette tilfellet Myklebust. Myklebust prøvde å løse dette med utleie firma uten at det kom noen vei. Kjedelig. Jeg får pleie forholdet til naboen med tiden til hjelp. Nesten full pott.

Skrevet av Henrik

feb., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste