Jobben ble utført på Mittanbud

Oppgradering/bytte elektrisk anlegg hytte i Trøgstad.

I forbindelse med ombygging på hytta har vi behov for å oppgradere /bytte elektrisk anlegg. Hytta er på ca 70 m2 pluss en hems og har i dag et ujordet anlegg som er underdimentsjonert. Hytta ligger ved Hemnessjøen. ca 1/2 times kjøring fra Mysen og 1 times kjøring fra Oslo eller Lillestrøm. Det er ca 10 meter å gå fra vei, med lett tilkomst pga. byggearbeider. Arbeidet kan omfatte: Nytt sikringsskap Ny hovedsikring? Etablere jordforbindelse Ca 6 nye kurser Ca 15 stikk + opplegg for ca 6 taklamper Tilkobling av induksjonsplate Tilkobling elektrisk toalett?

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 15. des 2020, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av STOPLIGHT ELEKTRO OG BYGNINGSTEKNISKE INSTALLASJONER AS i Indre Østfold

Kunden valgte STOPLIGHT ELEKTRO OG BYGNINGSTEKNISKE INSTALLASJONER AS for å utføre jobben

STOPLIGHT ELEKTRO OG BYGNINGSTEKNISKE INSTALLASJONER AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Oppgradering/bytte elektrisk anlegg hytte i Trøgstad.

Greie å forholde seg til, hyggelige og ryddige i hele prosessen fra anbud til sluttfaktura. Fant praktiske og gode løsninger for jobben.

Skrevet av Silje

april, 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste