Jobb-id: 2792805, Registrert: 16.12.2020

Oppussing bad

3420 Lierskogen

Skal pusse opp hele leiligheten over et år eller to, og planen er å ta badene til slutt. Men ønsker i mellomtiden å ferdigstille et midlertidig bad oppe som forrige eier begynte på. Det er lagt opp vann men ikke koblet på, toalettet har avløp men ikke vann. Sannsynligvis bytter vi hele toalettet. Trenger også en servant av noe slag på veggen ved siden av toalettet. Og er det mulig med dusjkabinett selv om det ikke er våtrom dersom man har eget avløp? Her kjenner jeg ikke godt nok til reglene.

Tanken er å raskest mulig lage et funksjonelt toalett vi kan bruke mens resten av oppussingen pågår. Ønsker også råd om hvordan både dette og badet i etasjen under endelig skal bli, tror kanskje noen rør og muligens varmtvannstank kan flyttes.

I tillegg trenger jeg noe mindre rørlegger ting på badet i første etasje samt koble på et kjøleskap med vanndispenser på kjøkkenet.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb