Jobben ble utført på Mittanbud

Justering/montering av dører og andre småting i leilighet

Jeg har nylig flyttet inn i ny leilighet i en eldre bygård, og har flere små jobber jeg ønsker utført av håndverker: 1) Justering av dører: Ytterdøren til trappeoppgang og døren mellom stue og soverom henger, og er vanskelige å åpne/lukke. Disse trenger en justering. 2) Montering av dør: Jeg har en dør som jeg ønsker å få satt opp mellom gangen og stua. Det er en dørkarm her fra tidligere, og jeg har fått tak i en dør som passer i denne. Hengslene passer imidlertid ikke, og må justeres og monteres i dørkarmen. 3) Montering av taklampe: Jeg har en lampe som jeg ønsker å henge i taket over spisebordet. Det er ikke oppheng for lampe her fra tidligere, og jeg er usikker på materialet i taket (gips?). Trenger hjelp til å få lampen hengt opp. Det er en stikkontakt i nærheten, og jeg tenker bare å strekke en ledning med bryter på fra lampen, langs veggen og til kontakten. 4) Jeg har en safe som jeg ønsker å bolte fast til gulvet. 5) Håndtak på skapdør foran oppvaskmaskin på kjøkkenet har løsnet og må festes på nytt.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 17. des 2020, under kategorien Vindu og dør og Snekkerog ble utført av R.ZICKA BYGG i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte R.ZICKA BYGG for å utføre jobben

R.ZICKA BYGG har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt av 5 stjerner.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste