Jobb-id: 2793352, Registrert: 17.12.2020

Reparasjon og/ eller bytte av dører.

1397 Nesøya

Arbeider på dører i form av reparasjon og/ eller bytte ønskes. Det er tale om to forskjellige inngangsdører på henholdsvis fremsiden og baksiden av huset.

Dør A er en dør på fremsiden av huset, som har «kilt» seg (etter at det ble gjennomført sprengningsarbeider ca. 150m unna (forsikringsselskap er kontaktet ift. dette)). Dette gjør at døren er noe hard å lukke og lager litt knirkelyder. Problemet grunner seg på at døren har kommet for nær terskelen under døren, dvs. at det ikke er nok «å gå på» ift. terskelen. Således må antakelig terskelen slipes ned bittelitt for at døren skal kunne gli «fritt» igjen. Hvorvidt dørens hengsler er blitt skjeve slik at også disse må justeres vites ikke for sikkert, men antakelig er hengslene helt kurante.

Dør B er en dør på baksiden av huset, som har fått en «glipp» på langsiden (høykant) i forhold til karmen rundt. Denne glippen kan ha blitt utvidet som følge av ovennevnte sprengningsarbeider. Glippen er nå ca. 3mm. Det fremstår usikkert hvorvidt denne døren kan repareres/ justeres, eller om den må byttes. Det kan være at et bytte er nødvendig.

Det er ønskelig at begge dørene utbedres noenlunde samtidig. Mest prekært er dør B, dvs. døren på baksiden av huset. Befaring ønskes.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Vindu og dør

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb