Jobben ble utført på Mittanbud

Lite påbygg hytte. Nytt inngangsparti under eksisterende tak

Hytta har en stor overbygd terrasse hvor vi ønsker å gjøre om halvparten til nytt inngangsparti (8 kvm). Det er torv på taket og det må isoleres. Vi tenker dette må gjøres fra undersiden. Hytta står på ringmur, terrasse forankret med 3 støpepunkter hvor vi tenker to av disse vil utgjøre hjørner på påbygg.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 26. des 2020, under kategorien Snekker, Isolasjon og Entreprenørerog ble utført av C.T.N. SNEKKERVERKSTED KONRAD WISNIEWSKI i Gausdal

Kunden valgte C.T.N. SNEKKERVERKSTED KONRAD WISNIEWSKI for å utføre jobben

C.T.N. SNEKKERVERKSTED KONRAD WISNIEWSKI har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Lite påbygg hytte. Nytt inngangsparti under eksisterende tak

Kvaliteten var bra, prisen var bra, og ryddighet kunne ikke vært bedre! De var presise og holdt alle avtaler. De bygget et påbygg på vår tømmerhytte ut fra en skisse vi hadde laget. God kommunikasjon underveis ble til enda bedre løsninger. Når vi ikke var på hytta fikk vi bilder av det de hadde gjort etter endt arbeidsdag. De stilte høye krav til eget arbeid og vi kunne ikke vært mer fornøyd. En artig og flink gjeng som virkelig anbefales. Kommunikasjon gikk på norsk og engelsk, helt uproblematisk.

Skrevet av Trude

feb., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste