Jobben ble utført på Mittanbud

Fjerne gammel kjøkkeninnredning + montere ny

* Fjerne tre stk kjøkkenskap, inkludert servant og blandebatteri * Montere nytt IKEA-kjøkken (Metod) bestående av to skuffeseksjoner, integrert oppvaskmaskin, vask med blandebatteri og benkeplate. Full liste med spesifikasjoner kan sendes. * Det er ikke opplegg for oppvaskmaskin i dag, dette må derfor også fikses Vi antar det er behov for både rørlegger og elektriker. Jobben ønskes utført første uken i februar. Vi ønsker tilbud basert på fastpris. Befaring er ikke mulig, da vi ikke har overtatt huset enda. Se bilde av eksisterende kjøkken.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 27. des 2020, under kategorien Montering av kjøkken, Rørlegger, Kjøkkenrenovering og Snekkerog ble utført av ARSA MONTERING AS i Nesodden

Kunden valgte ARSA MONTERING AS for å utføre jobben

ARSA MONTERING AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Fjerne gammel kjøkkeninnredning + montere ny

Fatima i Arsa montering har vært veldig flink til å kommunisere, med raske og presise tilbakemeldinger underveis i hele prosessen. Fatima tok blant annet dialog med håndverkere fra andre firmaer for å sørge for at alt gikk som det skulle (rørlegger og elektriker). Det var noen utfordringer med det nye kjøkkenet vi hadde bestilt som montørene løste på en veldig god måte. Alt i alt kjempefornøyd med arbeidet som er blitt gjort! Anbefales!

Skrevet av Erik

jan., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste