Jobb-id: 2797425, Registrert: 28.12.2020

Flytte varmtvannsbereder

0460 Oslo

Leilighet i Oslo sentrum på bakkeplan med varmtvannsbereder i kjellerbod rett under leiligheten. Berederen skal flyttes. To delt oppgave med noe usikkert omfang. Må finne ut hvor omfattende det er, og få tilbud før jobben gjøres.

Del 1:
Berederen i boden fjernes, og alt opplegg til berederen fjernes og evt skader på bod og tak/gulv/vegg etter rør ol utbedres (Vegger og tak/gulv er brannsikkert, så må utbedres forskriftsmessig).
Del 2:
Leiligheten er på 34kvm og er totalrenovert. Det er kun ett sted berederen kan stå, og det er innerst under kjøkkenbenken (Trenger en ny og mindre bereder). Usikkert om røropplegg går i nærheten der, og hvor mye jobb det er å kople opp ny bereder der. Ettersom alt er nytt, er håpet at det er mulig å sette ny bereder under kjøkkenbenken, uten å åpne vegger/gulv. Dersom det ikke er mulig, må tilbud på jobben med arbeidet med å fjerne alt, åpne opp, flytte rør og legge og sette opp alt igjen estimeres.

Jobbtyper

  • Rørleggertjenester

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb