Jobb-id: 2798578, Registrert: 31.12.2020

Montering av 2 baderomsmøbler, badekar(løst)+batteri, utekran, kjøkkenkran.

1397 Nesøya

Hei!

Jeg ønsker profesjonell bistand til å utføre følgende 5 (6?) arbeider. De fleste er små-jobber, som erstatter eksisterende løsninger i dag, som jeg har forsøkt å beskrive i detalj under:
(1) Montering av nytt baderomsmøbel, hovedbad. Dette erstatter et møbel+vask som er der i dag. Slik jeg anser det består denne jobben av (a) fjerne dagens innredning (dette kan jeg fikse selv), (b) montere nytt møbel (dette kan jeg også fikse, iht. avtale) (c) koble til ny kran.
(2) Bytte av liten gjestetoalett-vask til ny vask & møbel. Tilsvarende steg som over.
(3) Montering av badekar, som skal stå løst/dette erstatter et dusjhjørne (rett på flis). Samtidig ønsker jeg å bytte blandebatteri/regndusj. Altså: (a) Plassere et badekar, et Skärgård Camargue Skaraborg, med tilhørende rør ned til eksisterende sluk, (b) Bytte dagens blandebatteri, til et nytt.
(4) Bytte ute-kran (hageslange) fra kun kaldt-vann til varmtvann. Dette bør være en liten jobb, da kjøkkenvasken er på andre siden av veggen... Her ønsker jeg (a) å få montert en egen stopp-ventil (så jeg kan stoppe hhv. kaldt & varmtvannet fra innsiden), (b) montert kaldt/vann kranen jeg har.
(5) Bytte kjøkkenkran, kan utføres i forbindelse med utekranen.

Et siste større prosjekt - som jeg ikke har bestemt meg for - er å flytte varmtvannstanken ut i en oppvarmet ytterbod. Dette kan vi diskutere ved anledning da dette vil kreve en del (nye rør, ny tank etc.).

Jeg har de større delene, og blandebatterier etc. Smådeler/koblinger har jeg ikke.

Arbeidet trengs å utføres i starten av Februar 2021 (avventer levering).

Send gjerne et anslag på pris, pga. Corona så kommer jeg å begrense antal befaringer - håper på forståelse. Kan legge ut bilder ved behov.

På forhånd takk!

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb