Jobben ble utført på Mittanbud

Flyttevask - 140m² - Etter 23.02.2021

Ønsker at alle vinduer blir vasket, tørrmopp av taket, rengjøring av to baderom, grundig vask av kjøkkenet samt komfyren, vask av ca. 5 kommoder som forbli stående, tørk av gulvet. En skikkelig flyttevask. Jeg vil også gjerne vite hva det koster å ha en person eller to som hjelp timevis, i tilfelle det blir altfor dyrt. Jeg trenger i hvert fall noe hjelp på arbeidet, men avhengig fra hele kostnader kan dere også får hele arbeidet i oppdrag.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. jan 2021, under kategorien Flyttevaskog ble utført av ELIAS FLYTTE OG RENHOLD RITA SHAMON HANNA SACCO i Sarpsborg

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ELIAS FLYTTE OG RENHOLD RITA SHAMON HANNA SACCO for å utføre jobben

ELIAS FLYTTE OG RENHOLD RITA SHAMON HANNA SACCO har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Flyttevask - 140m² - Etter 23.02.2021

Jobben blir gjort helt fantastisk. Alle avtaler blir overholdt og jobben blir utført effektivt og bra. Det var en flyttevask og huset blir akseptert uten en eneste besvær. Hva som var veldig bra: Rita og Elias har god erfaring om hva som trengs for en flyttevask i Norge (jeg er utlendinger og kjenner ikke alle regler/kravene). Jeg har fått veldig god kommunikasjon og god råd over hva som trengs. Jeg er kjempefornøyd og tenker at jeg kommer å bruke firmaet også for hjelp med vanlig renhold.

Skrevet av Michael

jan., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste