Jobben ble utført på Mittanbud

Legging av dråpeskifertak på gammel enebolig

Vi søker komplett bytte av skifertak. Vi bor i en 100 år gammel enebolig sentralt i Bergen, og ønsker å bytte dråpeskiftertaket så autentisk som mulig men samtidig ivareta moderne praktiske hensyn. Vi ønsker et så likt uttrykk som mulig, men med nødvendige justeringer for at det skal holde i nye 100 år. Foto ligger vedlagt. Husets grunnflate er ca 8*8m, ink karnapp. Referanser: Kun aktører som har lagt skifer før er interessante, og vi ber om at det kan vises til relevante referanser. Tilbud må innebærer følgende: 1) Alt arbeid knyttet til understående 2) Ny 8*14 lappskifer (dagens stein er ca 37cm lang, og 21cm bred). Tilbud skal altså ikke bare være omlegging, men inkludere innkjøp av selve steinen 3) Alle transportkostnader, stilaskostnader i arbeidsperioden og avfallshåndtering 4) Riving av eksisterende takstein inkludert lekter og papp 5) Innkjøp og montering av alle naturlig medfølgende produkter som eks. underlagspapp, tettebånd, fuglist, trykkimpregnerte lekter, gavlbord, feder, mønebeslag, skvettbeslag, vindskibord, gavlbord, bord mellom hovedtak og mansartak, takhetter, demontering og remontering av Veluxvinduer osv. 6) Takrenner/nedløp i metall og snøstoppere på baksiden av huset skal inkluderes i tilbudet. 7) Stilaset må kunne stå videre etter ferdig arbeid, slik at det kan brukes til maling av annet firma (eller dere, se opsjon under). Evt. dags/ukespris/månedspris etter takprosjektet er ferdigstilt må oppgis. 8) Oppgitt timepris for evt. merarbeid, eksempelvis funn av råte osv. 9) Pga. familiære forhold er det helt sentralt at arbeidet er helt ferdig innen 16 mai 2021. Alternativt kan arbeidet utføres våren 2022. Hvilke variant som er aktuell må fremkomme i evt. tilbud. 10) Vi oppfordrer vi til å gi et uforpliktende anslag til hva nytt sutak vil koste dersom det skulle være behov for dette. Dette kun for at vi skal kunne ha en viss kostnadskontroll hvis taket er i dårlig forfatning. 11) Innkledning av pipe, og bly/wakaflex rundt pipen, og med skifer så tett på som mulig/hensiktsmessig. Pipevindvifte skal inkluderes. 12) En tydelig beskrivelse av hvordan huset skal sikres mot regn i anleggsperioden (Kjenner folk som har fått flere akutte lekkasjer underveis pga. for små presenninger osv.) Opsjon: Maling av hus, og bytte av evt. bord som trengs byttes. (dette skal uansett gjøres i samme slengen, og dersom samme selskap ønsker å ta jobben kan dette legges inn som separat opsjon). Annet: a) Skatte- og mvaattest vil bli etterspurt. b) Viktige avklaringer bes tas tidlig, herunder skifte fra tre til metall for listverk osv. Vi prøver å bevare bygget så godt som mulig men samtidig ivareta praktiske hensyn. c) Vi ber om at priser oppgis inkludert mva. d) Vi er rimelige folk som har totalrehabilitert resten av huset og har god erfaring med bruk av håndverkstjenester. Jeg svarer gjerne på spørsmål, og tar dere gjerne imot for befaring.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. jan 2021, under kategorien Taklegging/-Reparasjon og Blikkenslagerog ble utført av NORHEIM NATURSTEN SKIFER AS i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte NORHEIM NATURSTEN SKIFER AS for å utføre jobben

NORHEIM NATURSTEN SKIFER AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Legging av dråpeskifertak på gammel enebolig

Etter en voldsom anbudsrunde (12 aktører) hvor prisene og opplevelsen av aktørene spriket noe voldsomt fant vi ned på Norheim Natursten til legging av nytt dråpeskifertak på hus fra 1920. De var priset midt i sjiktet, men gav det aller beste inntrykket på befaring. I etterkant har jeg vært svært fornøyd med det valget. Hele taket ble skiftet i løpet av ca 10 dager, og arbeidet er både estetisk vakkert og fremstår gjennomsolid. Det var enkelt å jobbe med dem underveis, og det ble gjort flere justeringer i dialog med meg som kunde underveis. Anbefales helhjertet!

Skrevet av Rasmus

feb., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste