Jobb-id: 2799008, Registrert: 1.01.2021

Legging av dråpeskifertak på gammel enebolig

5073 Bergen

Vi søker komplett bytte av skifertak.

Vi bor i en 100 år gammel enebolig sentralt i Bergen, og ønsker å bytte dråpeskiftertaket så autentisk som mulig men samtidig ivareta moderne praktiske hensyn. Vi ønsker et så likt uttrykk som mulig, men med nødvendige justeringer for at det skal holde i nye 100 år. Foto ligger vedlagt. Husets grunnflate er ca 8*8m, ink karnapp.

Referanser:
Kun aktører som har lagt skifer før er interessante, og vi ber om at det kan vises til relevante referanser.

Tilbud må innebærer følgende:

1) Alt arbeid knyttet til understående
2) Ny 12*18 lappskifer. Tilbud skal altså ikke bare være omlegging, men inkludere innkjøp av selve steinen
3) Alle transportkostnader, stilaskostnader i arbeidsperioden og avfallshåndtering
4) Riving av eksisterende takstein inkludert lekter og papp
5) Innkjøp og montering av alle naturlig medfølgende produkter, som underlagspapp, tettebånd, fuglist, trykkimpregnerte lekter, gavlbord, feder, mønebeslag, skvettbeslag, vindskibord, gavlbord, bord mellom hovedtak og mansartak, takhetter, demontering og remontering av Veluxvinduer osv.
6) Takrenner/nedløp i metall og pålagte snøstoppere/pipestige skal inkluderes i tilbudet.
7) Stilaset må kunne stå videre etter ferdig arbeid, slik at det kan brukes til maling av annet firma (eller dere, se opsjon under). Evt. dags/ukespris/månedspris etter takprosjektet er ferdigstilt må oppgis.
8) Oppgitt timepris for evt. merarbeid, eksempelvis funn av råte osv.
9) Pga. familiære forhold er det helt sentralt at arbeidet er helt ferdig innen 16 mai 2021. Alternativt kan arbeidet utføres våren 2022. Hvilke variant som er aktuell må fremkomme i evt. tilbud.
10) Vi oppfordrer vi til å gi et uforpliktende anslag til hva nytt sutak vil koste dersom det skulle være behov for dette. Dette kun for at vi skal kunne ha en viss kostnadskontroll hvis taket er i dårlig forfatning.
11) Innkledning av pipe, og bly/wakaflex rundt pipen, og med skifer så tett på som mulig/hensiktsmessig. Pipevindvifte skal inkluderes.
12) En tydelig beskrivelse av hvordan huset skal sikres mot regn i anleggsperioden (Kjenner folk som har fått flere akutte lekkasjer underveis pga. for små presenninger osv.)

Opsjon:
Maling av hus, og bytte av evt. bord som trengs byttes. (dette skal uansett gjøres i samme slengen, og dersom samme selskap ønsker å ta jobben kan dette legges inn som separat opsjon).

Annet:
a) Skatte- og mvaattest vil bli etterspurt.

b) Viktige avklaringer bes tas tidlig, herunder skifte fra tre til metall for listverk osv. Vi prøver å bevare bygget så godt som mulig men samtidig ivareta praktiske hensyn.

c) Vi ber om at priser oppgis inkludert mva.

d) Vi er rimelige folk som har totalrehabilitert resten av huset og har god erfaring med bruk av håndverkstjenester. Jeg svarer gjerne på spørsmål, og tar dere gjerne imot for befaring.

Jobbtyper

  • Industri og blikkenslager

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Taklegging/-Reparasjon
  • Større prosjekter

    • - Taklegging/-Reparasjon

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb