Jobben ble utført på Mittanbud

Etablering av takterrasse Nordstrand

Ønsker tilbud på å gjennomføre utbygging av takterrasse fra eksisterende loft, samt oppføring av enkel balkong. Tiltaket er fullt godkjent og krever at man erklærer ansvarsrett PRO konstruksjonssikkerhet og UTF tømrerarbeid TKL 1. Tillatelse fra P&B samt alle godkjente tegninger er vedlagt. Overordnet beskrivelse: Det skal etableres en vestvendt takterrasse på 22,5kvm fra innredet loft. Eksisterende tak over dette området skal løftes for å gi rom til adkomst gjennom skyvedører i full høyde. Takterrasse skal også benyttes som rømningsvei, og i den forbindelse skal det etableres brannstige og adkomst til denne på nordvegg. I tillegg skal det oppføres en tradisjonell balkong på sydvegg.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 2. jan 2021, under kategorien Veranda og terrasse og Snekkerog ble utført av BYGGIOSLO.NO AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BYGGIOSLO.NO AS for å utføre jobben

BYGGIOSLO.NO AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Etablering av takterrasse Nordstrand

Skikkelig og profesjonelt utført arbeid av en gjeng som innehar alle sertifiseringer innen bygg og anlegg. Omfattende konstruksjonsarbeid ble godt prosjektert på forhånd. Utfordringer med et par av deres underleverandører gjorde at ting tok lenger tid enn forventet, men alt ble løst til slutt. Svært godt fornøyd med resultatet.

Skrevet av Stig

okt., 2023

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste