Jobben ble utført på Mittanbud

Lage inspeksjonsluke i badekar (i fliser).

Vi har innebygd badekar uten inspeksjonsluke, men med luftehull og avløp så vann kan renne ut. Under blandebatteriet, i selve badekaret, er det et hjul man skrur på for å åpne/lukke sluket. Dette hjulet falt av og dermed løsnet tetningsringen som nå ligger under badekaret. Røret på innsiden av badekaret som sørger for at sluket åpnes og lukkes når man skrur på hjulet, går ikke an å feste tilbake på hjulet. Vi trenger dermed hjelp til å lage inspesjonsluke i badekaret, samt montere tilbake systemet som gjør at sluket kan åpnes/lukkes.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. jan 2021, under kategorien Rørlegger og Flisleggingog ble utført av URBANA FASADE AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte URBANA FASADE AS for å utføre jobben

URBANA FASADE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Lage inspeksjonsluke i badekar (i fliser).

Urbana Fasade tok raskt kontakt etter at jeg la ut oppdraget. Planleggingen gikk veldig enkelt, pris overgikk ikke avtale - selv om det tok noe lenger tid enn estimert. Benytter Urbana Fasadegjerne igjen.

Skrevet av Martin

jan., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste