Jobben ble utført på Mittanbud

Totalrenovering bad på ca 5 kvm på Blommenholm.

Vi skal total renovere badet vårt på ca 5 kvm til gjeldende våtromstandard og ønsker befaring så raskt som mulig. Firmaet må ha referanser på lignende oppdrag og koordinere alt som skal gjøres (riving, oppbygging, membran, flislegging, elektrikker, montering etc.). Arbeidene på det nye badet skal dokumenteres. Det er enkel atkomst, og badet er i øverste etasje i blokk på Blommenholm. Vi håper på å få ferdigstilt badet så raskt som mulig. Kun seriøse henvendelser blir vurdert.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. jan 2021, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av SOFIENBERG BYGG AS i Bærum

Kunden valgte SOFIENBERG BYGG AS for å utføre jobben

SOFIENBERG BYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Totalrenovering bad på ca 5 kvm på Blommenholm.

Vi benyttet oss av Sofienberg Bygg AS til å totalrenovere vårt bad. Vi har hele veien opplevd de som pålitelige og profesjonelle. Badet er vi strålende fornøyd med. Vi har forholdt oss til Andreas som vår prosjektleder. Fornøyd med ham, han er hyggelig, opptrer ryddig og kommuniserer godt. Vi vil anbefaler Sofienberg Bygg til denne typen oppdrag.

Skrevet av Benjamin

feb., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste