Jobben ble utført på Mittanbud

Tomannsbolig Asker - Innvendige snekkerarbeider

Vi ser etter et arbeidslag med minimum én meget kompetent snakker som kan utføre følgende på 2 hus under oppføring i Asker: 1. Gips på alle Innervegger og INNVENDIG på yttervegger (ca. 950m2 totalt). 2. OSB plater og Litex plater på 4 små bad, 2 normalt størrelse bad og 2 vaskerom (ca. 130m2 veggareal) 3. 1-lags gips i himlinger, inkl innfelling for 4 lyslister ihovedetasjen (520m2) 4. Montering av 7 mindre lettvegger (alle andre lettvegger er reist) 5. Isolering av etasjeskiller: (410 m2) 6. Montering av 26 innerdører samt 2 ytterdører. 7. Legging av parkett på alle gulv, inkl gulvlister: (350 m2) Opsjon: Flislegging 8 bad og 2 gjestetoalett (150m2 vegg) Info: Foruten gulvlister er det stort sett listefritt. Det vil Være listefritt ved også ved 30% av gulvet, pga store vinduer helt ned. Lettveggene må kubbes nede for listene. Isolaering ni etasjeskillere er 15cm Rockwool. Det er antatt at 1-lag med gips er nok, da gulvene over har trinnlydsplater og avretting. Vi ønsker en gunstig fast pris på oppdraget. Det er alltid mange små detaljer som ikke er tenkt på eller diskutert i detalj i forkant, men dette må dere ta på dere uten ekstra betaling, og det vil stå i kontrakten. Dere må m.a.o. være villige og dyktige nok til å regne inn dette etter å ha vært på befaring or studert tegningene. Avtale gjøres med forutsetning av at dere selv har lokal eller sentral godkjenning, eller at Ansvarlig Utførende godkjenner innledende arbeider. Befaring og tegninger: Avtales på sms/97182931 eller her på MA Oppstart: Medio til ultimo Januar 2020.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. jan 2021, under kategorien Snekker, Tregulv, Vindu og dør, Flislegging og Isolasjonog ble utført av D & M BYGG AS i Asker

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte D & M BYGG AS for å utføre jobben

D & M BYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.0 av 5 stjerner.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste