Jobb-id: 2800005, Registrert: 3.01.2021

Varmefolie og stikkontakter

0186 Oslo

Leiligheten min er under oppussing, og alle rom skal pusses opp. Men i første omgang er det et soverom på 8kvm som pusses opp. Jeg har hjemmekontor, så er stort sett tilgjengelig for befaring hele dagen.

Dere må være en bedrift som er autorisert og godkjent installatør. Samsvarserklæring skal overleveres før oppdraget anses å være ferdig.

Varmefolie:

Utstyr eller arbeid jeg står for:
- Legge depron isolasjon
- Heatit Z-TRM3 Termostat med tilførende gulvføler er anskaffet. Ingen programmering nødvendig
- Har lagt trekkerør fra koblingsboks på vegg hvor det er en stikkontakt i dag og ned til gulvet. Håper at denne kan stikkontakten kan fjernes og termostat settes inn i stedet. Trekkerøret er for å føre strøm til varmefolie samt gulvføler til termostaten.
- Legging av plastfolie og parkett når installasjon av varmefolie er ferdigstilt

Dere sørger for:
- Anskaffelse av varmefolie, kabler, tilkoblingsklemmer og annet nødvendig utstyr for installasjon
- Installasjon av varmefolie, termostat og gulvføler

Tenker at varmefolie ikke bør legges under skap og seng. Derfor blir det nødvendig å dele opp i 3 soner for å fylle resten av gulvareal. Vennligst spesifiser i tilbudet hvilke type varmefolie som skal brukes, samt dimensjoner og watt effekt på varmefolien som skal legges i de ulike sonene. Ca tilgjengelig plass i sonene:
- 268x100cm (bruk f.eks. flexwatt 100cm bredde - 60w/m2)
- 140x50cm (bruk f.eks. flexwatt 53cm bredde - 60w/m2)
- 170x40cm (bruk f.eks. flexwatt 40cm bredde - 60w/m2)
Det er fint om kabler fra alle sonene trekkes opp til termostat slik at det blir enkelt for elektriker senere å koble ut soner dersom det skal ommøbleres.

Stikkontakter:

Jeg har satt opp 3 koblingsbokser for skjult elektrisk anlegg. Trekkerør er også lagt opp og tilkoblet eksisterende anlegg/stikkontakt.

Behøver hjelp til å sette opp 3 doble stikkontakter og koble de opp til eksisterende anlegg. Dere må stå for stikkontakter, kabler og eventuelt annet utstyr som er nødvendig for å koble opp dette. Kursen det skal kobles til er på 15A, 2x2,5mm². Ønsker at det benyttes Elko innfelte stikkontakter med jord.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb