Jobben ble utført på Mittanbud

Ny belysning i stue

Skal pusse opp stue, og ønsker å starte med belysningen. I dag er det kun en streng av spotter som er installert, som gir dårlig belysning. Stuen er 20,9 kvadratmeter, og jeg ser for meg spotlight inkasset langs 3 av 4 vegger, men er også åpen for alternativer/forslag. Har også litt annet småplukk, en kabel som må trekkes ut av en vegg, samt noen uttak som kanskje burde ses på. Dette trenger nødvendigvis ikke vurderes som en del av denne jobben, kun hvis beleilig. Ønskes å kontaktes for befaring, tilbud, eventuelt andre avklaringer.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 4. jan 2021, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av RGR ELEKTRO AS i Bergen

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte RGR ELEKTRO AS for å utføre jobben

RGR ELEKTRO AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Ny belysning i stue

Firma hjalp med å foreslå løsning, som undertegnede er blitt meget fornøyd med, hjalp med å engasjere tømrer og maler for takarbeid, og gjennomførte jobben bra. De påtok seg også diverse annet småplukk jeg ønsket støtte med/utarbeidet underveis, uten å nøle. Konkurransedyktig pris, hyggelig personal og god kommunikasjon underveis.

Skrevet av Bjørn

jan., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste