Jobb-id: 2801018, Registrert: 4.01.2021

Få lagt gulvvarme på 50 kvm med tilhørende arbeid

1068 Oslo

(Mittanbud.no tuller det til, skulle legge ut et nytt anbud på noe annet, men skrev over det jeg først hadde skrevet her. Derfor står det kanskje ikke helt det samme)

Hei!

Jeg har en leilighet hvor jeg ønsker meg gulvvarme på ca 50 kvm av den. I dag er det parkett også er det en lett betong under. Det er min antakelse og så lenger ned er det enkelte steder betong som brer seg ut til hver side for bæreveggene. Det er slik jeg og min far (sivilingeniør i bygg) tolker fundamentplanen, se vedlegg.

For å få til gulvvarme så vil jeg tro at det vil bygge en del opp? Hvertfall om det skal være gulvbåren. Så jeg lurer på hva vil det koste å få gulvvarme på mitt soverom, stue og entre som til sammen utgjør

Hva vil dette koste?
1. Hvis det ikke bygger noe særlig opp med folie slik at man ikke trenger å pigge opp gulvet.
2. Hvis man må pigge opp gulvet og legger vannbåren varme som gulvvarme.

Hvis gulvet skal pigges opp, så ønsker jeg i tillegg å få trukket vannledning ut fra kjøkkenet mitt og til uteområdet. Eksisterende vannledninger er lagt opp som et rør-i-rør system.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb