Jobb-id: 2801090, Registrert: 4.01.2021

Møbelsnekret yttergarderobe

0265 Oslo

Hei!

Vi ønsker å få laget en ny garderobe for yttertøy i leiligheten vår. Vedlagt ligger plantegning (se bort fra inntegnet garderobe) og våre idéer til hvordan den skal bygges.

Garderoben skal ha et utseende av hvitoljet eik. Takhøyden er ca 3,40m, men garderoben skal ikke være så høy.

Vegg 1:
Skal inneholde 2 hyller for yttersko, 1 stang for klesheng, og en hylle over kleshenget. Vi ønsker ikke skapdør til denne seksjonen. Dybden på seksjonen kan være maks 450mm. Dette vil føre til at ytterjakkene som henger på stangen vil henge litt utenfor skapet, noe som er ok for oss.

Vegg 2:
VVB er plassert bak vegg 2 og det må derfor være mulig med tilkomst til den. Tilkomst trengs maks 1 gang pr år. Vi ønsker at det bygges en løsning for sortering av glass/metall og pant i nedre del av skapet. Vi ønsker hyller over. Både sorteringen og hyllene skal ha en skapdør.

Vegg 3: (Opsjon)
Vi ønsker en kommode med skuffer som er ca 900mm bred, 450mm dyp og høy nok til å få inn 2 store skuffer og 2 mindre skuffer. Kommoden skal ha utseende av hvitoljet eik.

Jobbtyper

  • Finsnekker og møbelsnekker

    • - Finsnekker/Møbelsnekker

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb