Jobben ble utført på Mittanbud

Pusse og lakke furugulv

Jobben jeg ønsker gjort er å pusse ned og lakke ca 30km2 med originalt furutregulv i leiligheten min. Gulvet er pusset og lakket før, forrige gang utført av en ukyndig, og er dermed litt skjevt og bulkete pusset. Forrige pussing og lakking ble gjort for ca 8 år siden, og gulvet fremstår slitt i dag. Noen steder er lakken borte og gulvet tenderer til flisete. Noen steder kan det være spikerrester og andre steder er det partier med mur (inntil pipe og murvegg), og det er ønskelig å pusse rundt kjøkkenbenk for å unngå å demontere kjøkken. Pga setningsskader i bygningen har det oppstått ulik størrelse på mellomrom mellom gulvplankene. Mellomrommene er ikke fylt igjen. Lister fjernes på forhånd. Jeg har ikke utstyr til å pusse eller lakke, det er ønskelig at dere ordner med dette. Jobben er tenkt gjort ila uke 5, 6, eller 7. Så altså: -Vurdere hvor mye det er igjen av plankene å pusse på, mtp om det blir rett og fint osv. -Pusse gulvet. Og vurdere og evt fylle mellomrommene. -vurdere type lakk, antall lag, og lakke. Lister fjernes, inventar tildekkes og gulvflaten er ryddet av meg på forhånd.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. jan 2021, under kategorien Gulvsliping og Tregulvog ble utført av NORGULV '' AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte NORGULV '' AS for å utføre jobben

NORGULV '' AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Pusse og lakke furugulv

Hyggelige, pålitelige, effektive, ryddige, fleksible, dyktige og rimelige. Veldig fornøyd. Anbefales!

Skrevet av Truls

april, 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste