Jobben ble utført på Mittanbud

Drenering og isolering

Skal drenere og isolere 2 (kanskje 3) sider av huset. Det er i hovedsak snakk om ca 25m som skal graves opp. 17m er sålen ca 1,8m under bakken. Resten går skrått ned mot underkant av 1m. Ønsker minst 10cm isolasjon. Det er drenert fra før, ca 1986. Har ett håp om å koble dere dreneringen inn på det gamle stikket fra hus til avløp/kum. Driver å undersøker hvor denne går evt hvor ny tilkobling blir. Jobber turnus og er vant til å jobbe, så kan om ønskelig hjelpe til helt eller delvis ved behov. Bare graving og masseforflytting kan også være av interesse. Er også interessert i å sette bort hele jobben også, avhengig av pris. Jobben kan starte når det passer, helst så tidlig som mulig og før juni.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. jan 2021, under kategorien Drenering/Isolering, Isolasjon, Maskinentreprenører, Utgraving/Planering, Vann og avløp, Mur og betong og Grunnmur/Såleog ble utført av TE ENTREPRENØR, SALG OG SERVICE TELLUGEN i Stjørdal

Website logo

Kunden valgte TE ENTREPRENØR, SALG OG SERVICE TELLUGEN for å utføre jobben

TE ENTREPRENØR, SALG OG SERVICE TELLUGEN har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.4 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Drenering og isolering

Meget fornøyd med dreneringsjobben de gjorde rundt huset. Flinke folk som vet va de driver med, til gode priser. Anbefales.

Skrevet av ørjan

feb., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste