Jobb-id: 2802415, Registrert: 6.01.2021

Legge vannledning til hyttevegg, hytte på Høyvikøya på Åsrumvannet i Larvik

3262 Larvik

Hei!
I første omgang ønsker jeg prisantydning på legging av vannledning ( sommervann ) til hyttevegg, hytte på Høyvikøya på Åsrumvannet i Larvik. Adresse: Trollsåsveien , Sandefjord.

Hytta er forøvrig under oppbygging og forhåpentligvis ferdig høsten -21.

Totalpris er avgjørende for om prosjektet kan gjennomføres. Dersom prisantydning virker lovende, vil jeg be om nøyaktig fastpris, før eventuell arbeidskontrakt.

Pris vil også spille en rolle for to andre hyttenaboer, som eventuelt kan være interessert i å delta i "vannløsningen" ( spleiselag ), men jeg vet ikke om disse overhodet er interessert pr nå.

Foreløpig har jeg fått litt info fra Larvik kommune: Tilknytningsavgift på kr. 3750,- pr hytte. Årlige avgifter vann til yttervegg for hver hytte er  kr. 2439,-.

Rørlegger/ ansvarlig foretak  søker/ sender inn sanitærmelding som avd. Teknisk godkjenner. Pga at vannledningen blir liggende i vann vil det bli satt krav til kum med vannmåler ved tilknytningspunktet.

Vannmåleren vil ikke bli brukt til registrering av vannforbruk, men et kontrollverktøy dersom det skulle oppstå en vannlekkasje i området.

Ved tilknytningspunktet på Kommunal vannledning må grunneier gi skriftlig tillatelse til legging drift og vedlikehold av vannledning.

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt!

Takker for anbud/ prisantydning!

Vennlig hilsen
Per Christian

Jobbtyper

  • Anleggsgartner og grunnarbeid

    • - Vann og avløp
  • Maskinentreprenører

    • - Vann og avløp
  • Rørleggertjenester

    • - Vann og avløp

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb