Jobb-id: 2802825, Registrert: 6.01.2021

Utsparing etg skiller.

6036 Mauseidvåg

Vi skal montere en løfteplattform i enebolig. Løfteplattformen er allerede søkt om via NAV og innvilget. De står selv for montering av denne, som er en frittstående komplett løsning. Vi trenger da en utsparing mellom etg skiller. I den forbindelse må det kappes noen bjelker av bjelkelaget, dette må da trolig forsterkes. Utfører av denne jobben må selv kunne avgjøre nødvendige tiltak for at dette blir utført etter gjeldende konstruksjonskrav.

Det er ønskelig å få løfteplattformen senket 50mm ned i gulv i 1.etg. Her vil man da møte betongsålen til huset. Utfører av denne jobben må hjelpe oss å vurdere om dette lar seg gjøre(vektmessig) og hvor omfattende dette eventuelt blir.

Vi har tegninger og utsparingsmål tilgjengelig, som vi har mottatt fra heismontør.

Det må også legges en 16A kurs, eller endre eksiterende kurs til bruk på løfteplattform. Dette må utføres i henhold til dagens lovverk. Vi vil trolig selv kontakte elektrikerfirma, men velger å opplyse om dette i tilfelle noen sitter på gode samarbeidspartnere.

Dette blir helt eller delvis dekket av forsikring, vi er derfor avhengig av kvittering/regninger som videresendes til forsikringsselskap.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Ansvarlig utførende

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb