Jobb-id: 2802932, Registrert: 6.01.2021

Reparasjon og tekking av tak

0267 Oslo

Vi ønsker å legge om og og reparere taket på vårt rekkehus. Taket er ca 130 kvm og har en slak skråning som er bygget opp av tre som hviler på et betongtak. På tredekket over betongen er det lagt papp. På begge brannmurene er det blikk.
Jeg ønsker å få lagt ny papp, nye takrenner , evnt beslag på taket som går ut over fronten og nye beslag på brannmurene mot nabohuset.
Den gamle pappen som består av flere lag må først fjernes. Når pappen og isolasjon ((glassfibermatter) er fjernet må man vurdere om det er fukt i tretaket, om deler eller hele tretaket må fornyes. Det må også vurderes om betongtaket er fuktig slik at det må stå åpent og tørke.
Det er derfor nødvendig med stillas som må settes opp i fronten av huset, som er på 3 etasjer. Det er også nødvendig med stillas med duk over taket slik tretaket kan repareres og betongen under kan stå og tørke. Det er også et større sinkbeslag over en del av taket som går ut fra huset foran.

Jeg vil gjerne få en besiktning og et uforpliktende tilbud på hele taket inkl. blikkenslagerarbeidet.
For meg passer det på fredager.

Mvh

Lars

Jobbtyper

  • Industri og blikkenslager

  • Snekker / Bygningshåndverkere

  • Større prosjekter

    • - Taklegging/-Reparasjon
  • Utleie

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb