Jobb-id: 2804060, Registrert: 8.01.2021

Elektrisk arbeid gang og bad.

4635 Kristiansand s

Gjelder en gang og et bad. I første omgang, gangen, men ønsker å tenke litt frem og legge opp samtidig til deler av badet.

Gang er på 2,20 x 1,65m.
Bad er på 2,30 x 1,65m.

Gang og bad, sammen med et soverom, gang2 og bod deler en kurs på 10amp i dag.

Følgende ønskes å gjøres i gangen:
- Gang har i dag en dobbel veggboks som styrer et enkelt uttak til lys i gang (oppe ved tak) og lys ute (enkel lampe). Foruten dette er det et dobbelt stikkontakt nede ved gulv nær dør til inner-gang.
- Montere 4 stk nye allerede kjøpte NAMRON Alfa Tilt Warmdim downlights 10W IP44.
- Kan dimmer til disse, NAMRON Led dimmer art 1402760, monteres i nevnte eksisterende dobbel veggboks som i dag har av/på bryter til taklys uttak? Taklys stikk kontakt må gjerne ofres da den vil bli overflødig når downnlights blir installert.

- Legge varmekabler
- EBECO Thermoflex KIT 200 (2,7m2/340w) er kjøpt. Gulvarealet er 3,60m2
- Termostat ønskes lagt i ny dobbel veggboks da man ønsker å legge varmekabler på bad også på sikt. Ny kurs til varme i gulv til gang og bad?

Ønskes på sikt:
- Bryter rett utenfor døren til bad (i nevnte gang) styrer lys til armatur over vasken på bad i dag. Foruten dette finnes det kun uttak i armatur på bad. Fast installert Adax 500W reflektorovn over dør.
- Montere 4 stk downlights, samme type som gang.
- Legge klart til varmekabler på bad via dobbel veggboks så man kan kontrollere varme i gulv både i gang og bad fra samme plass.
- Ønskelig med fast montert elektrisk vifte i eksisterende luftkanal mot bod (vegg i vegg med bad)

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb