Jobben ble utført på Mittanbud

Fullføre renovering av rekkehus

Overtagelse av rekkehus på Gulset, Skien 01.02.21. Tidligere eier har startet renovering innvendig, men dette er ikke ferdigstilt. Huset er 109 kvm fordelt på to etasjer. Det er behov for fullføring av å sette opp MDF plater, listing i tak og gulv, foringer/listing/vindusbrett på samtlige vinduer, listing/foring av innerdører, sette inn dlr til bod, installere WC og vask på toalett i første etasje, male og tapetsere i trappeoppgang og male soveromsgang i 2 etasje, dørterskel på baderom i 2 etasje. 1 etasje inneholder WC, vindfang, lite gangrom, kjøkken og stue. WC: her må det settes inn nytt klosett og vask, plate vegger og tapetsere/male og legge gulvbelegg. WC er 80x160 cm. Vindfang: her skal det males og liste/fore dører. Vindfang er 150 x 130 cm Ekstra gang: Her er det satt opp plater som skal ned og det skal males/tapetseres. Det er skjært ut til dør ut til ytterbod, her skal det settes inn dør samt fores og listes rundt. Vindfang er 204 x 150 cm. Kjøkken: Her må det listes i tak og vegg samt fores og listes rundt vindu, vinduet er 120x120. Det må også settes på sokkellister på kjøkjeninnredning og skjæres hull til ventilator rør til ventilator over stekeovnstopp. Taket er senket og det er lagt opp til skjult elektrisk anlegg. Dette må "bokses" inn til taket som er i stuedelen. Det er åpen kjøkkenløsning Listingsjobben måler til sammen 370 cm på kjøkken. Innboksing i tak måler tilsammen 210x100cm. Det er i tillegg listing på 220 cm i taket før man går inn i stuedelen. Stue: Her er det behov for noe plating av vegg ved vindu og verandadør, samt listing av tak og gulv og foring/listing og vindusbrett. Vinduene måler 190x150 cm og 2 x 90x120. Trappeoppgang: Her skal hele trappa males - rekkverk og trappetrinn, (er i dag lakket), veggen tapetseres. Soveromgang i 2 etg: Her skal det tapetseres/males. Det er gips vegger og en del av disse er skjært i. Må derfor bytte deler eller hele deler av vegg plater samt sette opp / rive tapet før maling. Bad: Lage list/dørterskel som er godkjent i henhold til våtromsnormen. Alle fire soverom trenger listing i tak og gulv. Et soverom trenger tapet på en vegg. Det må også fores og listes i vinduer samt en veranda dør. Det ene soverommet har en ferdig skjært MDF plate som ikke er festet. Denne må festes. Det må også skiftes en innerdør og males på wt soverom. Listing i hele huset gjelder og hjørner og kanter. Ønsker at jobben starter første uke i februar og ferdigstilles fort.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. jan 2021, under kategorien Maling, Snekker, Vindu og dør, Tapetsering, Rørlegger, Tretrapp og Gulvbelegg i Skien

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste