Jobben ble utført på Mittanbud

Trapp til hems

Vi vil gjerne få spesial-laget en trapp opp til en hems. Det er lite plass og noe skråtak, men vi håper det kan gå an å lage en trapp likevel, selvom den kanskje blir ekstra bratt/litt kronglete. Vi har en idé til hvordan det kunne blitt gjort, men er såklart åpen for andre forslag.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. jan 2021, under kategorien Tretrappog ble utført av QUALITY CONTRAST ANDREI ROSU i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte QUALITY CONTRAST ANDREI ROSU for å utføre jobben

QUALITY CONTRAST ANDREI ROSU har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Trapp til hems

Vi er kjempefornøyde! Andrej laget en trapp opp til en hems - en vanskelig og kronglete plass, men resultatet ble veldig bra. Vi er imponerte over at han fikk til å lage en så bra trapp på den lille plassen, og at han i tillegg tok hensyn til alle våre ønsker. Andrej er veldig høflig og enkel å samarbeide med, pålitelig og effektiv. Jobben kunne ikke vært gjort mer effektivt eller bedre synes vi. Vi kommer absolutt til å bruke han neste gang vi har noe vi vil ha gjort, og anbefaler andre å gjøre det samme.

Skrevet av Frida

feb., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste