Jobb-id: 2804663, Registrert: 8.01.2021

Oppussing leilighet

0875 Oslo

Endre romløsning av en treroms leilighet i bygning fra år 2000 på Nordberg i Oslo. Dagens soverom ønskes omgjort til to soverom hvor bod og deler av stue vil inngå i de nye soverommene, se vedlagt plantegninger.

Arbeidet inkluderer;
- Riving av to gipsvegger på 215 cm og 280 cm
- Etablering av tre gipsvegger på hhv (ca. 280 cm og 210+280 cm). Veggene skal isoleres. Utførende fremskaffer materialer.
- Snu dør inn til soverom 1, slik at denne slår andre vei, ev. utover i gang. Løsning diskuteres før oppstart. NB: lister må bevares og gjenbrukes da det ikke finnes tilsvarende lister på dagens marked
- Legge listverk langs gulv. Lister i stue skal gjenbrukes. Utførende fremskaffer lister i samme stil til soverom.
- Male vegger, listverk og ev. himling.
- Legge ny parkett i soverom

Utfyllende informasjon
Det må gjøres oppmerksom på at det er en skyvedør skjult i veggen mot kjøkkenet det må tas hensyn til (vist i plantegning),
Det er ulik parkett i dagens soverom og stue/bod. Dette vil medføre at det er behov for å legge ny parkett på soverommene. Parkett (klikkparkett) i dagens soverom ble lagt i 2017 og ønskes gjerne gjenbruk i soverommene. Vi skaffer parkett. Løsning diskuteres før oppstart.
Dagens lister rundt dører, samt lister langs gulv på stue ønskes bevart. Dersom lister på soverom ikke kan gjenbrukes på soverom kan de kjøpes nye i tilsvarende stil.
Det er ikke kjent om det er behov for å rive himling for å flytte vegger. Dette må avklares før arbeidene starter.

I en av veggene som skal rives er det i dag to stk. stikkontakter som ønskes flyttet som vist på plantegning. Det er også ønske om å etablere to stk. stikkontakter på motsatt side av veggen ( i soverom 1). i tillegg vil det være behov for å flytte ett lyspunkt i tak + lysbryter ved dør i soverom 1. Det er ikke behov for endringer av andre elektriske installasjoner.

Det er balansert ventilasjon i leiligheten. Etablering av et ekstra soverom vil medføre at det ikke vil være luftuttak i soverom 1. Dette må løses ved å etablere et nytt uttak, ev. etablere ventilasjonsluke. Det ønskes et eget prisoverslag på de to løsningene.


Plantegninger kan ettersendes.

Dersom det skjer vesentlige endringer som medfører ytterligere kostander enn deres tilbud, må dette meddeles i god tid.
Arbeidet ønskes i utgangspunktet utført i uke 8 i 2020, men er ikke avgjørende. Vi ber om tilbakemelding på hvor lang tid det vil ta å utføre beskrevne arbeider.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

  • VVS og kjøling

    • - Ventilasjon

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb