Jobb-id: 2805312, Registrert: 10.01.2021

Omgjøre kjeller til leilighet: Grunnarbeide

3142 Vestskogen

Vi har en kjeller vi skal gjøre om til leilighet. Vi tar over huset og vil klargjøre kjelleren den 1. Mars 2021. Befaring vil ikke være mulig før etter overtagelse. Jeg er klar over at der er umulig å gi et tilbud uten befaring, men jeg ønsker et estimat som justeres etter befaring.

Kjellerens tilstand når jobben starter (se også vedlagt tegning):

- Takhøyde er ca 2,4m- Huset er fra 60 tallet, så det er tillatt med høyde på 2m.

- Kjelleren består av 2 rom. "Bedrom 1" og "Hall" er pr i dag en garasje. Dette vil også si at veggen med inngangsdør ikke finnes pr i dag. De resterende rommene vil være 1 stort rom uten lettvegger.

- Alle gulv er av mur.Dette er arbeidet vi trenger hjelp til, og estimatet må inkludere materiale med unntak av vinduer og dører. Estimated skal heller ikke inneholde maling, gulvlegging, rørlegger, elektrisker osv. Kun grovarbeidet. beskrevet nedenfor. :

- Isolere gulv og vegger.

- Klargjøring for legging av varmekabler. Eventuelt også legging. Bad vil ha flislagt gulv (ikke inkludert i jobben), resten av gulvene vil ha laminat (ikke inkludert i jobben)

- Montere ett større kjellervinduer (vindu i Bedroom 2).

- Lage hull i yttervegg fra bad til ventilasjon.

- Montere 2 dører i grunnmur (Dør fra 'Family Room' til Bedroom 1 og Hall).

- Sette opp yttervegg (Se inngang Hall og vindu til Bedroom 1). Denne jobben inkluderer ikke kledning.

- Montere dør i ny yttervegg.

- Montere vindu i ny yttervegg.

- Inngangsdør pr i dag er der vindu for kjøkken skal monteres. Her må det bygges en yttervegg og montere nytt vindu. Plassering av vindu kan tilpasses.

- Sette opp lettvegger.

- Montere takplater.

- Gjøre alle vegger klar til sparkling og maling.


Jeg kan ikke garantere at alle mål på vedlagt tegning er 100% korrekt, så det blir noen tilpassinger. Tegning vil bli oppdatert med sikre mål før arbeidet starter.

Jobbtyper

  • Større prosjekter

    • - Pusse opp kjeller

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb