Jobben ble utført på Mittanbud

Totalrenovering av bad og vaskerom

Det ønskes gjennomført en omfattende renovasjon av eksisterende toalettrom (ca 1 kvm) og baderom (ca. 3 kvm) i blokkleilighet. Eksisterende overflater og membraner rives og erstattes med nye. Betongvegg mellom eksisterende toalettrom og bad rives, og en ny vegg for sisterne og vegghengt toalett bygges mellom rommene. Eksisterende toalettrom gjøres om til vaskerom med vaskemaskin og ny vegghengt varmtvannsbereder. Eksisterende varmtvannsbereder fjernes fra under kjøkkenbenk. Det installeres vegghengt toalett på baderom, samtidig som rommet blir utbedret med elektrisk gulvvarme, ny dusjnisje og nytt baderomsinventar. Det ønskes at entreprenør leder prosjektet og koordinerer arbeidet med håndverkere. Entreprenør avklarer og forsikrer om at betongvegger mellom toalett og bad, samt rundt pipe, er ikke-bærende, og er ansvarlige for rivning og fresing av spor for elektriske føringer. Prosjektet ønskes gjennomført i tre faser: 1. Befaring, hvor byggherre sammen med entreprenør(er) kontrollerer eksisterende situasjon, og vurderer hvorvidt renoveringsprosjektet kan gjennomføres som planlagt. 2. Riving av eksisterende situasjon (be om tegninger og mer detaljert beskrivelse) 3. Renovering (be om tegninger og mer detaljert beskrivelse)

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 10. jan 2021, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av TRONDHEIM MUR OG VÅTROM AS i Trondheim

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TRONDHEIM MUR OG VÅTROM AS for å utføre jobben

TRONDHEIM MUR OG VÅTROM AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste