Jobben ble utført på Mittanbud

Innredning av rom 17 kvm

Innredning av rom på 17 kvm. Følgende ønskes utført for å ferdigstille rommet: -Montering av dampsperre der nødvendig. -Ytterveggene (3 stk) består av Jackon Thermomur og skal kles direkte med to lag gips. -Innerveggene består av Lecamur. Her skal nytt stenderverk med isolasjon settes opp og kles med to lag gips. -I taket etableres lydhimling med lydprofil og to lag gips. -Gulvet flislegges med 60X60 flis (varmekabler er allerede lagt i støp). -Sparkle og male tak og vegger. -Utforing av to vinduer og en dør. -Montering av gulvlist og lister rundt dør og vindu. Ønsker hovedsakelig en som kan ta på seg alt, men det vil også være aktuelt å skille ut tømrerarbeid, malearbeid og flisarbeid.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 10. jan 2021, under kategorien Snekker, Maling og Flisleggingog ble utført av PROFFMANN BYGGESERVICE AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte PROFFMANN BYGGESERVICE AS for å utføre jobben

PROFFMANN BYGGESERVICE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Innredning av rom 17 kvm

God dialog i forkant og underveis. Nøyaktig og bra kvalitet på utført arbeid til avtalt tid. Holdt seg til fast pris til tross for at de nok benyttet litt fler timer enn beregnet.

Skrevet av Bernhard

april, 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste