Jobben ble utført på Mittanbud

Vinterhage

Vi vil gjerne erstatte terrassen tak med en vinterhage (overbygget det av terrassen blir sirka 15-20 kvm). Vi ønsker oss en lettmetall-glas tak (ingen trekonstruksjon). Vinterhage skulle ha et takvindu og store (eller fjernbare) dører. Men det kan sikkert forklares best på en visning?

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. jan 2021, under kategorien Vinterhageog ble utført av VIKEN SOLSKJERMINGSSYSTEMER AS i Lillestrøm

Kunden valgte VIKEN SOLSKJERMINGSSYSTEMER AS for å utføre jobben

VIKEN SOLSKJERMINGSSYSTEMER AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Vinterhage

Det tok en liten stund for å avslutte hagestua prosjektet (terrassen-oppgradering + glas-lettmetall hagestua + solskjerming) men nå er det ferdig og vi er kjempefornøyde. Håndverker fra Viken Solskjerming er en av de meste hyggeligste, flinkeste & ryddigste håndverker jeg har jobbet med! Alt ble avklart ordentlig på forhånd og jeg kunne alltid stole på avtaler. Vi hadde en veldig god dialog og arbeid ble utført profesjonelt! Mange takk!!!

Skrevet av Stefan

feb., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste