Jobben ble utført på Mittanbud

Rømningsvei, nytt Velux takvindu, ny innvendig lettvegg og brannsikring av utvendig trapp.

Hei, To leiligheter går nå gjennom prosessen med byggesøknad for å få loftene godkjent. Arbeidet må avventes til vi mottar svaret fra kommunen, da vi enda ikke vet eksakt hva som skal gjøres. (kan ta opp til 3 mnd.) Det som må gjøres: - Felles rømningsvei fra loft, med platå. (vedlegg viser skisse) - 1 stk. nytt takvindu, og flytte av 1.stk eksisterende takvindu. - Sette inn en lettvegg på ene loftet, inkludert innerdør. - Brannsikring av utvendig trapp som fører opp til entreen vår. Her er det snakk om å montere noen plater i underkant av trapp. Kan bli aktuelt: - Bytte to ytterdører. - Bytte 1 stk. vindu i 1.etg. Bildet som ligger vedlagt viser rømningsvei som må etableres. Takvinduet til venstre er et eksisterende vindu, og vinduet til høyre på bildet må settes inn. Bildet viser også utvendig tretrapp som må brannsikres for å tåle en brann i en viss tid. Brannkonsept sendes via mail. Det aktuelle firmaet som skal utføre jobben må inneha nødvendig kompetanse for prosjektering og utførelse av eget arbeid i henhold til brannkonseptet og arbeidsmiljøloven.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. jan 2021, under kategorien Tretrapp, Vindu og dør, Snekker og Brannsikring i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste