Jobb-id: 2807322, Registrert: 12.01.2021

Søker dyktig elektriker for bytte av bryter til dimmer, flytte stikkontakt og lysbrytere i nybygg.

0194 Oslo

Søker dyktig elektriker til å utføre et par jobber i vår leilighet.

Deler oppdraget opp i 6 ulike deler da jeg gjerne skulle ha fått prissatt hva hvert enkelt inngrep kommer til å koste i tillegg til totalprisen for å utføre alt som en jobb.

1) Bytte av 3 stk dobbel stikkontakter over kjøkkenbenk til sorte elko pluss uttak. (3 stk. elko plus sort uttak har allerede blitt kjøpt inn fra elektroimportøren, men trenger å bytte ut de eksisterende hvite da vi etter hvert skal installere en sort bakplate over kjøkkenbenken.)

2) Flytte plassering av 4 lysbrytere (2 stk dobbel brytere i samme ramme, se bilde) og termostat, her ønsker vi å flytte disse slik at de vil klarere en bar løsning som vi ønsker å legge til på kjøkkenet. Vennligst se bilde av 3D modell som beskriver planen.

3) Konvertere en av de fire lysbryterne på kjøkkenet med dimmer da den skal brukes til en dimbar takpendel. Det er verdt å nevne at 2 av de 4 bryterne på kjøkkenet brukes til Philips Hue lamper, så om det finnes noen smidig løsninger rundt dette er vi åpen for å utforske det.

Med andre ord trengs det ingen fysisk bryter på 2 av de 4 lampene (med mindre det er et krav) da vi egentlig ønsker at de står på hele tiden og kontrolleres via Philips Hue appen i stedet. Da sitter vi igjen med to brytere, en til kjøkkenbenk belysning og en til dimmer av takpendel.

4) Finnes det alternative termostater som ser litt finere/moderne ut? I så fall hvilke alternativ og priser ser man på for denne delen av jobben) Ønsker å utforske dette da vi uansett skal flytte den.

5) Flytte uttak for tv og data så lavt som mulig nære gulvet. Listen skal tas bort da vi skal lage en lav tv-benk løsning som skal skjule dette uttaket og tilhørende tv og nettverks komponenter.

6) Flytte lysbryter og evt. uttak ca 60 cm lengre ut fra hjørnet da vi ønsker å ha speil på eksisterende plassering.

Foruten om de 3 stikkontaktene til over kjøkkenbenk har jeg ikke noe annet utstyr/materiale. Jeg kan evt. selv gå til innkjøp av brytere/stikk/dimmer dersom det skulle være med tid og kostnadsbesparende. Kan også bistå med forarbeid dersom det er noe som er DIY/ man kan gjøre selv uten håndverker.

Ikke nøl med å stille spørsmål dersom noe er uklart, jeg har også tegnet inn tenkt sluttresultat for å bedre forklare hva vi ønsker å oppnå til slutt.

Merk at det i 3D modellen ikke har blitt modellert inn dimmer eller trippelbryter over kjøkkenbenks løsningen.

Veggen er av gips og leiligheten er nybygg fra 2020.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb