Jobb-id: 2807682, Registrert: 12.01.2021

Totalrenovering av bad

1410 Kolbotn

Badet har mål 3,30 m x 2,50 m og er i stor grad fra da huset ble bygd, i 1988. Det ligger i en enebolig i 2.etasje. Det er enkel adkomst til hovedinngangen i 1.etasje, dvs. kan kjøre bil helt inntil trapp med 2 trinn.
Veggfliser og innredning er fra 1988. Senere ble det lagt nye gulvfliser (rundt år 2000?), og det ble satt inn dusjkabinett i 2004 der det tidligere var et dusjhjørne. Det er varmekabler i gulv.
Vi ønsker en total-pakke på hele arbeidet fra a til å; riving og avfallshåndtering, grunnarbeid, murer/flislegging, rørlegger, elektriker og snekker- og monteringsarbeid. Det må også vurderes å skifte vindu.
Løsninger og materialvalg ønsker vi å diskutere med håndverkerne. Innredning blir sannsynligvis fra Kvik. Vi vurderer om vi skal velge plass til vaskemaskin og tørketrommel, og/eller badekar.
Renoveringen må skje vår/sommer, helst mellom 1.mai og 1.juli, siden vi er avhengig av å bruke utedusj den perioden vi er uten bad.
Kun hvit betaling og kvalifiserte fagfolk (våtromssertifikat) som gjør alt forskriftsmessig.
Ønsker referanser.
Kan sende bilder på forespørsel

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb