Jobben ble utført på Mittanbud

Flyttebyrå - Fra 0875 Oslo til 0875 Oslo - 51-100m² - 29.01.2021

Vi er en familie som skal flytte mellom to nabohus, ca 20 meter. Det er ikke behov for flyttebil, da det er lengre til parkeringen enn over plenen til det nye huset. Vi flytter fra en lett møblert leilighet i andre etasje og skal inn i første etasje i nytt hus. Det er en god del pappesker på loftet, som nås via takluke i entre. Vi flyttet hit for tre år siden og har omtrent like mye i flyttelasset denne gangen. Anslår basert på dette at 3 menn klarer jobben på under 8 timer. Det enkleste og tryggeste for begge parter er jobb på timer. Dersom du ønsker å gi fastpris er det selvfølgelig anledning til å komme på befaring.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 13. jan 2021, under kategorien Flyttebyråog ble utført av HURTIG SERVICE AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte HURTIG SERVICE AS for å utføre jobben

HURTIG SERVICE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Flyttebyrå - Fra 0875 Oslo til 0875 Oslo - 51-100m² - 29.01.2021

Svært positiv og fleksibel eier som tok på seg flyttejobb på noen timers varsel. Smilende karer som snakket lite norsk, men fikk flyttet lasset som planlagt uten store skader.

Skrevet av Ivar

jan., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste