Jobb-id: 2866266, Registrert: 15.03.2021

Rive deler av en vegg

0567 Oslo

Jeg ønsker å rive deler av denne veggen (se bilde). Det er en tykk vegg, men etter vurdering fra byggfaglig konsulent kan deler av veggen rives. Dokumentasjon på dette kan fremlegges ved behov.

Veggen er laget av mur.

Det må gjøres pent, slik at åpningen blir fin og jevn med rette kanter.

Jeg ønsker gjerne en uforpliktet befaring, og jeg setter stor pris på fastprisoppdrag. Dersom det blir på timesbetaling, vil jeg gjerne ha et estimat på antall timer før jobben iverksettes.

Bare å plinge på tlf.

Jobbtyper

  • Mur og betong

    • - Riving av murvegg
  • Riving, pigging, og betonsaging

    • - Riving av murvegg

Vedlegg

Jobben ble utført av:

HÅNDVERK HAMAKHAN

Arbeidet Hersh gjorde hos meg ble nydelig utført og til en veldig fornuftig pris. Spesielt vil jeg trekke frem at Hersh gir seg ikke før kunden er hundre prosent fornøyd - dersom det er småfiks som må rettes opp i etterkant, kommer Hersh og ordner opp. I tillegg kommer han med gode tips til hvordan sluttresultatet kan bli penest mulig. Jeg måtte i utenbys i noen dager, og kommunikasjonen måtte tas over telefon. Hersh sendte over bilder og ringte, slik at vi begge var enige. Alt i alt veldig fornøyd med arbeidet, et lite minus er merkene som kom i tregulvet etter å ha revet murveggen - her kunne det dekkes bedre til. I tillegg skulle jeg ønske det var dekket til med plast - mye støv overalt.
Evaluering:
Amalie, Oslo 10 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb