Jobb-id: 2919203, Registrert: 21.04.2021

* Fortsatt ledig: Defekt coax, samt legge Ethernet-kabel i sikringsskap

7043 Trondheim

1. Jeg har to Coax-kontakter til min internettilgang i min leilighet, på den ene kobler modemet seg fint, på den andre ikke. Telenor-nett, testet flere ganger med samme modem på begge kontakter. Den andre kontakten bør altså utbedres.
2. Jeg har behov for å legge en Ethernet-kabel fra sameiets sikringsskap i kjeller til min leilighet i 3. etasje; formål er tilgang til målerens HAN-port fra leiligheten.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

Berg & Wigum AS

Berg&Wigum ga en noenlunde riktig prisanslag i starten - det ble til slutt et par timer ekstra i regninga, men de brukte lavere timepris, så summen ble cirka det som ble forespeilet, som er vel det som er viktig. Elektrikerne arbeidet flittig og løste problemet på en god måte. Arbeidsplassen ble forlatt i ryddig stand. Litt trekk pga. overprising av medgått materiell; Elko datakontakt RS16/MOD P 1X8 kat 6 UTP PH fakturert for 419,40 u/MVA, samme modell selges for 204,- på Elektroimportøren. Ethernet-kabel Kat 6 U/UTP PVC/PE, fakturert 17,60 kr/m, tilsvarende selges på Elektroimportøren 6,92 kr/m. Materielloverprisingen slår dog lite inn på totalkostnaden.
Evaluering:
Federico, Trondheim 8 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb