Jobben ble utført på Mittanbud

Endre røropplegg til kjøkken

Vanntilførsel (kaldtvann/varmtvann) skal flyttes ifm. renovering av kjøkken. Det er tilgang til rørene fra kjelleren. Se vedlagte bilder. Pr. i dag ligger det kobberrør, med litt varierende dimensjoner: Kaldtvannsinntak (10 mm) forgrener seg til et 10 mm kobberrør til dagens kjøkken, og et 5/8’’ rør som går opp til bad i 2. etasje. Varmtvannsinntak (10 mm) forgrener seg til et 1/2’’ (12,7 mm) kobberrør opp til dagens kjøkken, og et 5/8’’ rør som går opp til bad i 2. etasje. Varmtvannsrøret på 1/2’’ er det grei tilgang til, og kan kappes og loddes slik at det legges opp tilførsel til ny plassering på kjøkken (lengde ca. 2 m langs tak og opp gjennom etasjeskille). Kaldtvannsrøret er noe mer utfordrende, da det må kappes (der hvor det er 10 mm) og skjøtes inn på 5/8’’ (slik at vi fortsatt har kaldtvann på bad), samt videre tilførsel til ny plassering på kjøkken (samme føringsvei som for varmtvann). Rørføringene til bad (5/8’’) kan vi ikke gjøre noe med pr. dags dato uten å rive store deler av badet, derfor må de bestå. Ønsker enten at installasjonen avsluttes med rørføring helt frem til ny kjøkkenvask, eller at den avsluttes i kjelleren vha. stengeventiler med mer standard størrelse (f.eks. 12 mm opplegg til kobber eller PEX). Vil anta at alt her må loddes. Dette er en midlertidig renovasjon før huset skal totalrenoveres om ca. 5 år, det er derfor ikke aktuelt å installere Rør-I-Rør eller bytte store deler av røropplegget.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 6. jul 2021, under kategorien Rørleggerog ble utført av SRH RØR AS i Stavanger

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte SRH RØR AS for å utføre jobben

SRH RØR AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Endre røropplegg til kjøkken

Kjemperask jobb og god pris, strålende fornøyd. Løste en utfordrende jobb i et eldre røropplegg på en ryddig og flott måte. Anbefales!

Skrevet av André

juli, 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste