Jobb-id: 3014569, Registrert: 6.07.2021

Endre røropplegg til kjøkken

4047 Hafrsfjord

Vanntilførsel (kaldtvann/varmtvann) skal flyttes ifm. renovering av kjøkken. Det er tilgang til rørene fra kjelleren. Se vedlagte bilder.

Pr. i dag ligger det kobberrør, med litt varierende dimensjoner:

Kaldtvannsinntak (10 mm) forgrener seg til et 10 mm kobberrør til dagens kjøkken, og et 5/8’’ rør som går opp til bad i 2. etasje.

Varmtvannsinntak (10 mm) forgrener seg til et 1/2’’ (12,7 mm) kobberrør opp til dagens kjøkken, og et 5/8’’ rør som går opp til bad i 2. etasje.

Varmtvannsrøret på 1/2’’ er det grei tilgang til, og kan kappes og loddes slik at det legges opp tilførsel til ny plassering på kjøkken (lengde ca. 2 m langs tak og opp gjennom etasjeskille).

Kaldtvannsrøret er noe mer utfordrende, da det må kappes (der hvor det er 10 mm) og skjøtes inn på 5/8’’ (slik at vi fortsatt har kaldtvann på bad), samt videre tilførsel til ny plassering på kjøkken (samme føringsvei som for varmtvann).

Rørføringene til bad (5/8’’) kan vi ikke gjøre noe med pr. dags dato uten å rive store deler av badet, derfor må de bestå.

Ønsker enten at installasjonen avsluttes med rørføring helt frem til ny kjøkkenvask, eller at den avsluttes i kjelleren vha. stengeventiler med mer standard størrelse (f.eks. 12 mm opplegg til kobber eller PEX).

Vil anta at alt her må loddes.

Dette er en midlertidig renovasjon før huset skal totalrenoveres om ca. 5 år, det er derfor ikke aktuelt å installere Rør-I-Rør eller bytte store deler av røropplegget.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

SRH RØR AS

Kjemperask jobb og god pris, strålende fornøyd. Løste en utfordrende jobb i et eldre røropplegg på en ryddig og flott måte. Anbefales!
Evaluering:
André, Hafrsfjord 4 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb