Jobb-id: 3016061, Registrert: 7.07.2021

Tømrerarbeid – Konstruksjon til tak over sykkelstativ

0192 Oslo

Tømring av konstruksjon til tak over sykkelstativer.

Arbeidet inkludere: tømring av søyler og takbjelker til konstruksjonen samt innfestning av polykarbonat tak.

1. Bygging av 12 søyler (to 2x4) til takkonstruksjonen. Søylene festes til justerbare stolpefot med galvaniserte bolter. Se vedlagt bildet som viser konstruksjonsprinsippene.
2. Innfestning av søyler til 6 takbjelker (2x6) med galvaniserte bolter. Det er to innfestningspunkter til hver takbjelke.
3. Innfestning av taksperrer til taksøyler (2x2 ca. 10 stykk). Taksperre spikres til takbjelker.
4. Kryssavstivning med stål wire mellom trekonstruksjonen. Skrues inn mellom trestender.
5. Innfestning av polykarbonat tak til taksperrer. Skrues til taksperre med galvaniserte skruer som borrettslaget leverer. Taket er ca. 2,5m x 6m.
6. Legge stålbeslag på kant av polykarbonat tak på begge sider.

Alle trekonstruksjon (trykk impregnert trevirke), galvaniserte bolter, polykarbonat og stål beslag til taket ønskes levert av entreprenør. Entreprenør har ansvar for alle verktøy og nødvendige spiker. Alle konstruksjoner skal være loddrett og vannrett.

Tilbudet ønskes fra firmaer som har god erfaring med tømrer arbeid. Vi ønsker en kontrakt med fastpris som betales med faktura til borrettslaget. Vennligst ta kontakt om du har spørsmål og vi vil gjerne få et prisanslag før en befaring. Takk for tiden deres!

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb