Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Renovering av stue

Renovering av 40-45m3 stue Beskrivelse Har en stue som trenger renovering. Arbeidet ønskes påbegynt i august. Ta kontakt for befaring. Arbeidet består av: - avrette gulv - Legge varmekabler - Skifte ut to vinduer - Legge korkvenyl (vi har korkvenylen) - Fore ned ca 5cm mellom bjelker i tak for å skjule elektro. - Trekke elektro i tak og legge stikkontakter i tak - Plate igjen mellom bjelkelag og listing i tak Prisen skal inkludere nødvendig materiell bortsett fra korkvenylen som vi har kjøpt inn.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 10. okt 2021, under kategorien Snekker og Totalrenovering av boligog ble utført av ROGALANDS REHABILITERING i Stavanger

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ROGALANDS REHABILITERING for å utføre jobben

ROGALANDS REHABILITERING har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

* Fortsatt ledig: Renovering av stue

Rogaland rehabilitering gjorde en kjempejobb med renovering av stue. Alt fra befaring til gjennomført arbeid var strålende og vi er meget fornøyd med resultatet. Kan virkelig anbefales på det sterkeste:)

Skrevet av Helge

jan., 2022

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste