Jobb-id: 3028340, Registrert: 20.07.2021

Legge gjennomgående gulv, male vegger og tak, tapetsere

0681 Oslo

Velkommen til hyggelige Manglerud. Her bor jeg i en 3-roms leilighet i Otto Sognsvei, i andre etasje. Ønsker oppussingen utført i oktober. Må være behjelpelig med innkjøp av gulv, lister og dører.

Overordnet.
Legge gjennomgående gulv i stue, kjøkken gang. Liste.
Type gulv: Berryalloc Original + matchende lister
Stue.
Helsparkle vegger. Male vegger og tak. Fjerne panel på en kortvegg. Vet ikke hva som er under, men antar det er betongvegg. Helsparkle/sparkle denne. Flytte stikkontakter. Fjerne dørkarmer inn til kjøkken og gang. Lage nye døråpninger.
Underlag vegg; overmalt strietapet.
Underlag gulv: parkett
Alle vinduer i boligen skal byttes i regi av borettslaget, og trenger dermed ikke å og gjøres noe med.
Kjøkken.
Male vegger og tak. Fjerne fliser over benk (1,80x0,50cm). Tapetsere en vegg og mulig sprutsone. Henge opp 2-3 trehyller på en vegg. Montere taklampe. Bytte stikkontakt og lysbryter. Fjerne varmeovn under vindu, blende stikk. Fjerne «kasse» rundt «ventilasjonsrør». Vet ikke hva som er under. Den går over alle kjøkkenskapene i kjøkkenets lengderetning.
Underlag vegg: overmalt vegg, tapetbord.
Underlag gulv: parkett – (lite område foran kjøleskap må repareres).
Gang.
Bytte 2-4 dører, male eller bytte karmer på 2. Det blir satt inn 2 nye dører i forbindelse med rehabilitering av bad/wc i borettslaget, men usikker på om jeg vil beholde dem. Avklares tredje uken i september. Male tak og tapetsere vegger. Bytte taklampe. Bytte porttelefon og ringeklokke. Male utgangsdøren innvendig.
Underlag vegg: tapet
Underlag gulv: korkfliser.

Jobbtyper

  • Malertjenester

    • - Maler
    • - Sparkling
    • - Tapetsering
  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Tregulv

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb