Jobben ble utført på Mittanbud

Tilbygg med baderom, ca 25 kvm

På baksiden av huset skal vi bygge et tilbygg på ca 25 kvm, som skal romme et inngangsparti og et romslig bad. Ny vanntilførsel vil bli grad inn, mens det eksisterende avløpet som allerede ligger i nærheten vil bli brukt. Det som trengs i første omgang er derfor grunnarbeid med graving og støpning, komplett rørarbeid samt tømring. Grunnarbeidet vil inkludere dreneringsarbeid, samt fjerning og oppkobling av vanntilførselen. Videre trengs det forskalling eller grunnmurssteiner samt støping av ca 25 kvm på rundt 30 cm vil jeg tro. Etter dette står tømringa for tur som inkluderer reisverk, taktetting og ytre kledning. Dette blir del 1 av prosjektet.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 28. jul 2021, under kategorien Snekker, Maskinentreprenører, Rørlegger, Tilbygg til eksisterende bolig, Utgraving/Planering, Mur og betong og Vann og avløpog ble utført av BOLIG BETONG AS i Larvik

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BOLIG BETONG AS for å utføre jobben

BOLIG BETONG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste