Jobben ble utført på Mittanbud

Stoppenkollen 2, Lier

Vi bygger IEC-hus på Stoppenkollen like ved Drammen. Huset skal være malingsklart uke 48. I den anledning ønsker vi tilbud på malingsarbeider(sparkling, pussing og maling), litt tapet, og legging av laminatgulv. Huset er på 276 kvadtatmeter fordelt på 3 plan.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. nov 2011, under kategorien Tregulv, Tapetsering, Maling og Sparklingog ble utført av Florin Malerarbeid AS

Kunden valgte Florin Malerarbeid AS for å utføre jobben

Florin Malerarbeid AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Stoppenkollen 2, Lier

Vi benyttet Florin Malerarbeid til sparkling og maling av tilsammen 900 kvadratmeter gipsplater i nytt hus. Arbeidet gjaldt både veggflater og tak, og også endel tapetsering. Jobben ble utført raskt og effektivt til avtalt pris. Kvaliteten anses som meget god. Avtaler om oppmøte ble overholdt. Det var meget positivt for oss som bodde i en annen landsdel under prosessen, at firmaet var enkle å komme i kontakt med på telefon og mail. Abefales!

Skrevet av Janne

mars, 2012

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste