Jobben ble utført på Mittanbud

Dreneringsrenne langs husvegg

Ønsker forslag til løsning og pris på dreneringsrenne eller annen løsning for å få vann bort fra trappenedløp og inngangsparti ved is-smelting og styrtregn. Vannet renner i dag over takrenner og ned kjellertrapp og inn under kjellerdør. Om vinteren renner vannet inn mot huset "hele veien" siden plassen er islagt. Hele plassen er asfaltert med unntak og det som er vist som steinlagt på bildene. Sluk på bildet må undersøkes, slik at det kan vurderes om vannet kan ledes ned i denne. Uansett løsning må det legges varmekabel som kan brukes ved frost. Har hatt oppe et par belegningsstein en gang, og det kan se ut til å være et godt lag med sand under. Plassen er ca 730 cm bred. Det er ca 130 cm fra trappenedløp til den runde sluken.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. aug 2021, under kategorien Rørlegger, Vann og avløp, Belegningsstein, Anleggsgartner og Blikkenslager i Arendal

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste