Jobben ble utført på Mittanbud

Oppgradering av bygningskropp enebolig

Vi ønsker å oppgradere vårt enebolig, som er et Systemhus fra 1982. Vi har mål om å få et bedre inneklima og redusere energiforbruket, samt å få et overbygg på forside. Vi har gjennomført energirådgivning med tanke på å få støtte fra Enova, og har kommet frem til at vi ønsker følgende tiltak: -Økt isolering utvendig + vindtetting. Dagens isolering er på 15 cm, men vi er usikker på om vi ønsker å øke med 5 eller 10 cm. Ønsker en vurdering på dette. Å øke med 10 cm vil også kreve forlening av takutstikkere og taket fra dagens utforming. -Bytting av de fleste vinduer. En ytterdør ønsker vi å bytte ut med vindu. Vi er interessert i PVC-vinduer og vil gjerne høre om erfaringer med dette. -Balansert ventilasjon. Dette har blitt sterk anbefalt av energirådgiver, men vi ønsker å finne noen med kompetanse på dette for å sørge for at systemet blir lagt opp så effektiv som mulig. -Overbygg fremre del av fasade. Her ønsker vi platting og bod på venstre side av inngangsdøra, samt tak over hele lang siden. Andre oppgaver som vi har behov for: -Snøsikring på tak. Om det er mulig å få dette gjennomført av samme aktør, hadde det vært supert. -Ny pipehatt og feierplatform Ta gjerne kontakt for befaring/møte. Vi kan også sende bilder av huset, bilder av tegninger og info fra energirådgivning om ønskelig.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. aug 2021, under kategorien Vindu og dør, Ventilasjon, Isolasjon og Terrasse/Platting i Bardu

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste