Jobb-id: 3049487, Registrert: 12.08.2021

Oppgradering av bygningskropp enebolig

9360 Bardu

Vi ønsker å oppgradere vårt enebolig, som er et Systemhus fra 1982. Vi har mål om å få et bedre inneklima og redusere energiforbruket, samt å få et overbygg på forside.
Vi har gjennomført energirådgivning med tanke på å få støtte fra Enova, og har kommet frem til at vi ønsker følgende tiltak:
-Økt isolering utvendig + vindtetting. Dagens isolering er på 15 cm, men vi er usikker på om vi ønsker å øke med 5 eller 10 cm. Ønsker en vurdering på dette. Å øke med 10 cm vil også kreve forlening av takutstikkere og taket fra dagens utforming.
-Bytting av de fleste vinduer. En ytterdør ønsker vi å bytte ut med vindu. Vi er interessert i PVC-vinduer og vil gjerne høre om erfaringer med dette.
-Balansert ventilasjon. Dette har blitt sterk anbefalt av energirådgiver, men vi ønsker å finne noen med kompetanse på dette for å sørge for at systemet blir lagt opp så effektiv som mulig.
-Overbygg fremre del av fasade. Her ønsker vi platting og bod på venstre side av inngangsdøra, samt tak over hele lang siden.

Andre oppgaver som vi har behov for:
-Snøsikring på tak. Om det er mulig å få dette gjennomført av samme aktør, hadde det vært supert.
-Ny pipehatt og feierplatform


Ta gjerne kontakt for befaring/møte. Vi kan også sende bilder av huset, bilder av tegninger og info fra energirådgivning om ønskelig.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Isolasjon
    • - Terrasse/Platting
    • - Vindu og dør
  • VVS og kjøling

    • - Ventilasjon

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb