Jobb-id: 3056991, Registrert: 21.08.2021

Ansvarlig søker og ansvarlig prosjekterende for sammenslåing av leiligheter og bygging av trapperom

0565 Oslo

Vi skal søke om å slå sammen en kjellerleilighet og en høy førsteetasje i et tømmerhus på Rodeløkka fra 1865. Det er en 2 stegs søknadsprosess; sammenslåing med bygging av innvendig trapp mellom leiligheten, etterfulgt av reseksjonering. (Begge leilighetene vil fremdeles være tilknyttet hovedtrapp i bygget).

I første omgang trenger vi en ansvarlig søker og ansvarlig prosjekterende til utarbeidelse av byggesøknad for sammenslåing av leilighetene, og ønsker et pristilbud på det.

Vi ønsker å gjøre en del av arbeidet selv, men vil gjerne bruke samme foretak videre for bygging av trapperom. Oppgavefordeling blir etter nærmere avtale.

I forbindelse med bygging av trapperom kan det hende vi kommer bort i bærende konstruksjoner, samt at rørsystemet for ventilasjonsanlegget i taket i kjelleretasjen må bygges om da det vil komme i konflikt med der trapp er tenkt. Dette avhenger av løsningen vi ender opp med.

Vi vurderer også å etablere et lite vaskerom under trappa (rett trapp langs vegg) med vaskemaskin, tørketrommel og evt. en vask. I dag er det et kjøkken der trappa er tenkt, så rørsystem er etablert i den forbindelse.

Kriterier
- Faglig egnet for jobben
- Erfaring med byggearbeider i eldre tømmerbygg med ulike tømmerkonstruksjoner
- Erfaring med bygging av trapperom mellom to eksisterende etasjer
- Sentral godkjenning
- Norsktalende
- Referanser til lignende prosjekter
- Totalleverandør med mulighet til å bistå oss i hele prosessen

Jobbtyper

 • Entreprenører

  • - Entreprenører
  • - Lafting
 • Prosjektledelse og byggekontroll

  • - Ansvarlig prosjekterende (arkitekt)
  • - Ansvarlig søker
  • - Ansvarlig utførende
 • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb